woensdag 4 oktober 2023

personal4

Het Amerikaanse automerk Tesla Motors kondigde maandag aan dat het de aankomende twee jaar in de Verenigde Staten een netwerk van oplaadstations op zonne-energie gaat opzetten.

Eigenaars van de Tesla Model S, een elektrische sportsedan, kunnen dan voor eeuwig gratis en voor niets rijden op zonlicht.Tijdens een onthulling in Hawthorne in de staat Californië zei algemeen directeur van Tesla Elon Musk, ook de man achter PayPal en SpaceX, dat de nieuwe oplaadtechnologie van het bedrijf een belangrijke stap is in de menselijke geschiedenis omdat milieuvriendelijke voertuigen zonder conventionele verbrandingsmotor vanaf nu niet langer in beperkte gebieden hoeven te opereren. 

“Mensen denken dat je geen vrijheid hebt met een elektrische auto,” zei hij. “We laten zien dat je juist heel veel vrijheid hebt met elektrische auto’s en dat je overal naartoe kunt. Als je van Los Angeles naar New York wilt reizen kun je je portemonnee thuislaten als je eten meeneemt en bij vrienden kunt overnachten.” Alleen eigenaars van de Tesla Model S kunnen hun auto opladen bij de stations. Het model zal naar verwachting vanaf deze herfst in Europa geleverd worden. In de komende twee jaar wil Tesla heel Amerika en delen van Canada gaan bedekken met oplaadstations. In 2013 wil het bedrijf ook Superchargers gaan installeren in Europa en Azië. Tesla Motors is vernoemd naar elektrotechnicus en natuurkundige Nikola Tesla. Of het ambitieuze plan zal slagen is nog maar de vraag. De productie van de eerste auto van het bedrijf, de Tesla Roadster, liep enkele malen vertraging op nadat de oprichter van Tesla, Martin Eberhard, aftrad als topman.

Bron: Rawstory.com

 

Partij voor de Liefde

Home - Partij voor de Liefde

04 oktober 2023

Bilingual (English & Dutch) website of the international visionary social political movement and Party for Love Governance inspired by Saint Germain of The Great White Brotherhood. - Tweetalige website van de Partij voor de Liefde, een politieke beweging en partij voor de Gouden Eeuw van Aquarius

We hebben 175 gasten en geen leden online

zoeken

Ander Nieuws +