maandag 30 november 2020

personal4

threefold flame new smaller

Wanneer je toestaat dat de antichrist je beeld van Christus definiëert, is het dan een wonder dat je niet vrij kunt zijn?

Een boodschap van Jezus:

Zoals ik al zei, heeft is het christendom volledig overgenomen door het bewustzijn en de krachten van de antichrist. Begin je in te zien wat dit betekent? Het betekent dat het beeld van Christus dat door de christelijke religie meer dan 1700 jaar lang gepromoot is, een complete illusie is. Het werd bewust ontworpen door de geest van de antichrist om de mensen gevangen te houden achter de sluier van illusies gevormd door het bewustzijn van de antichrist. Dus, hoewel ik kwam om mensen te bevrijden van het bewustzijn van de antichrist, is het onjuiste beeld van mij uitgegroeid tot de belangrijkste instrument voor het creëren van een bijna totale vorm van mentale slavernij.Wat is Christus en wat is de antichrist? Welnu, de kortst mogelijke verklaring is dat Christus het bewustzijn is dat de eenheid van alle leven, de eenheid van de Schepper en de schepping, ziet.

Anti-christ is het bewustzijn dat deze eenheid actief ontkent en in plaats daarvan een beeld schetst van een wereld met aparte compartimenten. Er is ofwel geen God of hij is een afstandelijke God hoog in de hemel, maar niet de God die woont in het Koninkrijk in jezelf.

De antichrist is uiteindelijk niet echt. Het is een illusie die alleen kan bestaan in de hoofden van zelfbewuste wezens. En dat verklaart waarom het mensen gevangen MOET houden in illusies, omdat anders de antichrist letterlijk zal sterven. Het heeft geen eigen leven, dus kan het alleen blijven bestaan door het stelen van het levensbloed - het bewustzijn - van zelf-bewuste wezens.

Christus komt om je te bevrijden van de illusie van afgescheidenheid, zodat je de werkelijkheid kunt aanvaarden, dat je een geïndividualiseerd verlengstuk bent van het wezen en bewustzijn van de Schepper . Je kunt nooit gescheiden worden van God, afscheiding kan alleen bestaan als een illusie in je gedachten en in het collectieve bewustzijn van de bewoners op een planetaire eenheid.

Gezien het feit dat de antichrist jou gevangen moet houden in een illusie om zelf te kunnen overleven, is het geen wonder dat de krachten van de antichrist, de christelijke godsdienst hebben overgenomen en hebben gebruikt om een geheel onjuist beeld van Christus te bevorderen.

Ze hebben de christelijke religie in een gesloten systeem veranderd, waaruit geen ontsnapping mogelijk is.

Want de primaire functie van de antichrist is dat het de manier waarop je alles ziet, kleurt .
En wanneer alles wat je ziet is gekleurd door de antichrist, heb je geen referentiekader om te weten dat er ook nog iets buiten de illusies is, die je ziet. Juist daarom komt Christus om je dit referentiekader wel te geven, zodat je inderdaad een weloverwogen keuze kunt maken tussen de werkelijkheid van Christus en de onwerkelijkheid van de antichrist.

Door het toepassen van de leer en de 'gereedschappen' die ik geef op onze sites, zul je in staat zijn om jezelf te bevrijden van de illusies van de antichrist. En als genoeg mensen dit doen, zal het momentum niet meer te stoppen zijn, totdat de krachten van de antichrist letterlijk de greep die ze hebben op deze planeet verliezen.

Die gebeurtenis is niet zo ver weg als men zou denken, maar het is ook nog geen gemanifesteerde werkelijkheid. Het zal miljoenen mensen vergen die hun Christusschap beginnen te realiseren. Het doel van onze sites is om zo veel mogelijk mensen te helpen komen op het punt dat zij volledig en bewust kiezen voor het waarachtige Leven.

Copyright © 2012 by Kim Michaels

 

 

Vervolg:  Volg het ware pad en claim je Christusschap

Partij voor de Liefde

Home - Partij voor de Liefde

30 november 2020

Nieuwe officiële tweetalige website van de Partij voor de Liefde, een politieke beweging en partij geïnspireerd door de Grote Witte Broederschap. - Dutch website of the political movement and Party for Love Governance inspired by the the Great White Brotherhood.

We hebben 206 gasten en geen leden online

zoeken

Ander Nieuws +

 • dinsdag, 10 januari 2017
  New Year's dictation of Gautama Buddha 2017
  Feeding or transcending your fear of the future   TOPICS: You cannot be truly happy in duality - Built into human happiness is fear for the future - Why many people felt 2016 was a...
 • dinsdag, 12 januari 2016
  New Year's dictation of Gautama Buddha 2016
  Peace through accelerating your perception   TOPICS: Neither dualistic polarity is real - Making peace a priority in 2016 - How shifting experiences affect your sense of identity - Seeing...
 • woensdag, 09 september 2015
  PvdL op Facebook
      Als deze pagina niet goed laadt, ga dan op facebook naar:  https://www.facebook.com/partijvoordeliefde   Partij voor de Liefde - The Party for Love Governance
 • donderdag, 12 februari 2015
  Freeing Europe from Anti-Love
  Raphael  Academy presents Pentecost Conference 2015 Freeing Europe from Anti-Love  International conference with the Ascended Masters  and the messenger Kim Michaels Read more...
 • woensdag, 14 januari 2015
  New Year's dictation of Gautama Buddha 2015
  TOPICS: The karmic cycle throughout the year - Transmuting karma and beginning the New Year - Karma is a stream of energy - Karma is an opportunity - Change is always possible - The dynamics of...
 • vrijdag, 05 december 2014
 • woensdag, 05 november 2014
 • maandag, 13 oktober 2014
 • zaterdag, 15 februari 2014
 • zaterdag, 15 februari 2014