personal4

worldinflames.jpg

Wake Up Call

Kies Partij voor de Liefde

 

Wie ons al een tijdje volgt, bijvoorbeeld op facebook, die zal het niet verbazen, maar het overgrote deel van de mensen ziet het grote plaatje nog niet, omdat ze de punten van de lijnen nog niet verbinden en in onwetendheid worden gehouden via de main stream media en met name de commerciële zenders. De wereldsituatie is dramatisch te noemen.

 

Info Wars, het kanaal van Alex Jones publiceerde deze 20 voortekenen van een meltdown: 

 1. De plunderingen, het geweld en de economische chaos die Argentinië op dit moment teisteren zijn een perfect voorbeeld van wat er kan gebeuren als je centrale bank te veel geld print.
 2. De waarde van de Argentijnse peso is dramatisch aan het instorten.
 3. Wijdverbreide tekorten, plunderingen en een snel accelererende inflatie veroorzaken grote problemen in Venezuela.
 4. In een schokkende toespraak maakte de Venezolaanse regering van de week bekend dat zij de Bolivar heeft gedevalueerd met meer dan 40%.
 5. Braziliaanse aandelen zijn donderdag en vrijdag sterk gedaald. Er is een enorme bezorgdheid dat de ineenstorting van de Argentijnse economie zal overslaan naar Brazilië.
 6. Het buitensporige geweld tussen de oproerpolitie en demonstranten in het uiteenvallende Oekraïne laat diepe wonden achter met blijvende littekens. Ondanks dat er een gespannen wapenstilstand werd aangekondigd op de vijfde dag van onafgebroken geweld tussen de demonstranten en de oproerpolitie, en er nu gesprekken plaatsvinden tussen oppositieleiders en de regering, wordt er gevreesd dat de demonstranten niet meer te stoppen zijn.
 7. Het is nog niet officieel maar het lijkt erop dat er een bankrun gaande is in China. Volgens China’s persbureau CNR zijn spaarders van een aantal beleggingsfondsen van Yanchen City’s grootste boeren de laatste weken niet in staat geweest om honderden miljoenen in deposito’s terug te trekken. Er is geen geld en de deuren zijn op slot.
 8. Art Cashin van de Zwitserse bank UPS waarschuwt dat het heel goed mogelijk is dat de kredietmarkten in China failliet zijn en dat de 23 biljoen grote kredietzeepbel in China aan het instorten is.
 9. Het nieuws dat de industriële sector in China aan het krimpen is deed donderdag veel opschudding in de financiële markten veroorzaken.
 10. Japanse aandelen zagen donderdag hun grootste daling in 7 maanden.
 11. De waarde van de Turkse “lira” is compleet aan het instorten.
 12. De werkloosheid in Frankrijk is in negen kwartalen op rij recentelijk gestegen naar het hoogste punt in 16 jaar.
 13. In Italië is de werkloosheid gestegen naar een ‘all-time’ record van 12,7 procent.
 14. De werkloosheid in Spanje staat momenteel op een ‘all-time’ record van 26,7 procent.
 15. De Baltic Dry Index moest twee weken na de vakantie de grootste daling ooit incasseren.
 16. Chipfabrikant Intel heeft aangekondigd dat het van plan is het komende jaar 5.000 banen te zullen schrappen.
 17. CNBC meldde dat Amerikaanse retailers het slechtste vakantieseizoen sinds 2008 hebben meegemaakt.
 18. CNBC meldde voorts dat de Amerikaanse consumenten een ‘tsunami’ van sluitende winkels in de detailhandel mogen verwachten. Winkelketen “Sears” liet weten dat het haar vlaggenschip winkel in het centrum van Chicago in april zal sluiten. Het is de laatste van ongeveer 300 sluitingen in de VS die Sears heeft uitgevoerd sinds 2010. Het nieuws volgt op de aankondiging eerder deze maand  van meerdere winkelsluitingen van grote warenhuizen als “JC Penney” en “Macy’s”.
 19. Het Amerikaanse Congres zal in februari wederom geconfronteerd worden met een nieuwe termijn om het schuldenplafond te verhogen.
 20. De Dow Jones Index daalde afgelopen donderdag met meer dan 170 punten en de vrijdag deed er nog een flinke schep bovenop met een daling van ruim 318 punten.

In het licht van het bovenstaande: “Is er iemand die nog steeds wil beweren dat het allemaal wel goed komt met de wereldeconomie?”

De meeste mensen zich niet bewust van wat er zich allemaal afspeelt!

Volg ons via onze facebookpagina als jezelf een facebook pagina hebt. vindt onze facebook pagina leuk, dan krijg je  updates en kun je medoen met ons initiatief 'Kies Partij voor de Liefde", een magisch mysteriespel voor de Nieuwe Tijd, dat een nieuwe fase is ingegaan.

Roeland Solcer

Online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Search

Ander Nieuws +