inmarkt logo nieuw

(Video's) Op de oude InMarkt website (gepubliceerd tussen 2001 en 2013 ) hebben we veel aandacht besteed aan de Codex Alimentarius. Het meest verontrustende aan dit belangrijke document, is dat weinig mensen er van af weten, laat staan dat ze enig benul hebben van het wolf in schaapskleren'' karakter van dit document dat zogenaamd bedoeld is om internationale afspraken op het gebied van regelgeving naast de nationale en regionale regelgeving te maken en dus als advies dient voor o.a. nationale wet en regelgeving.

 De hoofddoelen van de Codex Alimentarius zouden zijn: 

  • het beschermen van de gezondheid van consumenten
  • het verzekeren van eerlijke handelspraktijken in de voedselhandel
  • het bevorderen van harmonisering van alle voedselstandaarden, die opgesteld worden door internationale organisaties 

 

Het eerlijke verhaal achter deze mooie praatjes, wordt pas duidelijk als we kennis hebben van feiten die door verschillende onderzoekers worden toegelicht, waaruit blijkt dat de codex één van de belangrijke middelen is om de implementatie van de 'New World Order' te bespoedigen, die de antichrist de absolute macht op aarde zou moeten geven.

Hoewel het misschien wat meer tijd kost, raden wij de lezers aan zich hier over te laten inlichten, zodat ze hun eigen mening kunnen vormen over deze zeer ernstige bedreiging van de gezondheid van de wereldbevolking.

English:

Codex Alimentarius was created in 1962 as a trade Commission by the UN to control the international trade of food. Its initial intentions may have been altruistic but it has been taken over by corporate interests, most notably the pharmaceutical, pesticide, biotechnology and chemical industries.
Codex Alimentarius will go into global implementation by December 31, 2009, unless We, the People, avert it.

http://www.healthfreedomusa.org/
CODEX ALIMENTARIUS
http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp
DIET, NUTRITION AND THE PREVENTION OF CHRONIC DISEASES
http://whqlibdoc.who.int/trs/WHO_TRS_916.pdf
The Food Standards Agency represents the UK at Codex
http://www.food.gov.uk/foodindustry/regulation/Codexbranch/
The WTO and the FAO/WHO Codex Alimentarius
http://www.wto.org/english/thewto_e/coher_e/wto_codex_e.htm

 

{youtube}wFIpvi5KfLQ{/youtube}